За нас

Ние произвеждаме инвестиционно злато и сребро в България.

Булминт е български частен монетен двор с основна дейност и фокус, насочен към обработката на благородни метали и производството на инвестиционни и колекционерски продукти от тях.

Дейността на компанията стартира през 2004 година, като благодарение на активното си развитие, Булминт бързо прераства в производител на инвестиционни продукти и висше качество монетни и медални емисии.

Днес, ние сме една от най-динамично развиващите се компании в страната, което се дължи основно на научния потенциал на екипа и на натрупания индустриален опит.

Производствената база на Булминт е разположена в град Пловдив и обслужва целия процес по преработката на благородни метали и отсичането на заготовки и готови изделия. В нея към момента са ангажирани над 180 служители с експертен опит и познания в сферата на индустриалната обработка на метали и монетосеченето.

През 2021 година открихме и първия си шоурум за инвестиционни продукти в сърцето на Пловдив, а само година по-късно и в София.

Мисия

Да създаваме продукти с дългосрочна инвестиционна стойност, които дават едновременно свобода и сигурност. Да вдъхновяваме с най-високо качество и реална стойност, докато популяризираме българското майсторство и експертиза.

Философия

Ние претворяваме всяка идея в художествен проект и с въплъщаването й в изделие от благородни метали, я превръща в ново изкуство. Водени сме от стремежа да създаваме творби с естетическа стойност, надхвърляйки нивото на обичайния ювелирен предмет. Търсенето на иновативност е стимул и призвание за нас.

Цели

Налагането на нови тенденции и технологии в сферата на монетосеченето е първостепенна задача за целия ни екип. Като продуктивна гъвкава компания се стремим ежедневно да поддържаме постигнатото качество, контролирано от международни сертифициращи органи. Съсредоточаването на усилия в стриктното спазване на сроковете и изискванията към производствения цикъл е предпоставка за нарастващото доверие на клиентите ни към нас.

Устойчивост Устойчивост
Качество Качество
Сигурност Сигурност
Майсторство Майсторство
Иновации Иновации

Тези наши ценности отразяват в най-пълна степен духа на Bulmint и формират същността на нашата фирмена култура.

ШОУРУМ ПЛОВДИВ

ул. Отец Паисий 24, Пловдив 4000

ШОУРУМ СОФИЯ

гр. София, ул. Оборище 1, вх А

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти