Колекция медали "Свети Георги Победоносец"

В мотива на новата ни колекция оживява “Свети Георги Победоносец” - алегоричен символ на триумфа на христовата вяра над злото, на храбростта и покровител на Българската армия.

Претворихме епичната битка между светия воин и ламята в два продукта от чист благороден метал - златен и сребърен медал, отсечени във висше мат-гланцово качество. Доспехите на Свети Георги, ремъците на седлото на жребеца му и люспите на ламята блестят обаятелно, благодарение на специфичната сатенирана текстура - ефект, придаващ митична нотка на сцената.

Изделията се предлагат в луксозна дървена кутия със златисто лого - изискан аксесоар, който предоставя възможност както да съхраните тази непреходна ценност, така и да я превърнете в изящно настолно украшение.

“Свети Георги Победоносец” е първата колекция от нашата най-нова програма -  “Православни Светии”. С нея отдаваме почит на светците, към които милиони християни отправят молитви за здраве или закрила, за помощ или духовно напътствие. Тя ще се състои от 12 колекции, посветени на 12 централни за източноправославното вероизповедание свети личности. Всеки мотив ще бъде отсечен от злато и от сребро във висше качество. Реверсът на програмата е вдъхновен от иконостаса в църквата "Рождество Богородично" в Рилския манастир.

Сребърен медал "Свети Георги Победоносец", 31.1г

Сребърен медал "Свети Георги Победоносец", 31.1г

168,00 лв.
Златен медал "Свети Георги Победоносец", 7.78г

Златен медал "Свети Георги Победоносец", 7.78г

1674,00 лв.
Колекция златен и сребърен медал "Свети Георги Победоносец"

Колекция златен и сребърен медал "Свети Георги Победоносец"

1815,00 лв.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти