Доставка и плащане

Начини на плащане и доставка

  До адрес До офис на Еконт Инкасо* Лично в офис
Наложен платеж за поръчки до 9 780.00 лв. за поръчки до 9 780.00 лв. - -
С карта без ограничение без ограничение - без ограничение
По банков път без ограничение без ограничение
при предварителна договорка
за поръчки над 50 000 лв. - безплатна доставка с наш инкасо автомобил
без ограничение
В брой - - - до 10 000 лв.

*Този начин на доставка се извършва, ако стойността на артикулите надхвърля 50 000 (петдесет хиляди) лева.

Процес на доставка и плащане

 1. След получаване на поръчка сътрудник на Булминт Трейд ще се свърже с клиента на посочения за връзка телефонен номер, за да потвърди получаването на поръчката и да информира за очаквания срок на доставка.
 2. Клиентът може да заплати избраните артикули по един от изброените тук начини за плащане:
  • С наложен платеж, когато стойността на артикулите не надвишава 9 780.00 лв.
  • С кредитна/дебитна карта.
  • По банков път - за всички поръчки и задължително за поръчки на стойност над 9 780.00 лв.
  • В брой - в офисите на Булминт за поръчки до 10 000.00 лв.
 3. Клиентът може да получи избраните артикули по един от изброените тук начини за доставка:
  • Доставка до посочен от него адрес в рамките на България посредством партньорските куриери, с които Булминт Трейд работи. Този начин на доставка се предлага, ако стойността на артикулите е до 9 780.00 (девет хиляди седемстотин и осемдесет) лева при избрано плащане с наложен платеж или до 30 000 (тридесет хиляди) лева, ако е платено по банков път. За извършване на куриерски услуги партньор на Булминт Трейд е „Еконт Експрес“ ООД, като продавачът има право по своя преценка да смени използвания от него доставчик на куриерски услуги.
  • Доставка до офис на съответния куриер. Този начин на доставка се предлага, ако стойността на артикулите е до 9 780.00 (девет хиляди седемстотин и осемдесет) лева при избрано плащане с наложен платеж или до 30 000 (тридесет хиляди) лева ако е платено по банков път. Информация относно офис мрежата на „Еконт Експрес“ ООД може да намерите тук: www.econt.com/offices.
  • Доставка до посочен от клиента адрес в рамките на България посредством инкасо автомобил. За поръчки над 50 000 (петдесет хиляди) лева предлагаме безплатен транспорт в рамките на България с наш инкасо автомобил.
  • Лично в шоурум на Булминт Трейд в Пловдив или София – без ограничение в стойността на артикулите. 
 4. Всяка пратка се изпраща с опция “Преглед”. В случай, че след прегледа клиентът реши да върне пратката, разходите за доставката и  връщането са за сметка на клиента.
 5. Всяка поръчка се изпраща с обявена стойност (стойността на артикулите) и застраховка на пратката.
 6. Сумата на доставка е за сметка на клиента и включва застраховка, такса “Наложен платеж”, когато това е приложимо, и куриерската услуга, изчислена на база ценоразписа на “Еконт Експрес”. Окончателната сума на доставка се формира на база избрания начин на плащане на артикулите и начина на получаването им. Получаването на поръчки от шоурума в гр. Пловдив в безплатно.
 7. Срокът за обработка на поръчките, независимо дали са направени през онлайн магазина www.bulmint.com или по телефона, и тяхното изпращане за доставка, когато тя се извършва посредством „Еконт Експрес“ ООД, е до 2 (два) работни дни, считано от момента на финализиране на поръчката, доколкото са спазени следните условия:
  • когато плащането е заявено посредством услугата „наложен платеж“ и поръчката е направена до 15:00 (петнадесет) часа́ в работни дни;
  • когато плащането е направено по банков път или чрез виртуален ПОС терминал и е получено потвърждение за получената сума до 15:00 (петнадесет) часа́ в работни дни.
 8. Срокове за доставка от куриера партньор на Булминт Трейд - Еконт Експрес:
  • за населени места с офис на Еконт - на следващия работен ден след изпращането;
  • за населени места без офис на Еконт - съгласно график на обслужване до 3 работни дни след изпращането.
 9. Пратки с нарушена цялост на опаковката, както и пратки, които не съответстват на направената от клиента поръчка, могат да бъдат върнати на Булминт Трейд. В този случай връщането на стоката е за сметка на Булминт Трейд. При наличие на повредена опаковка на пратката, клиентът трябва своевременно да укаже това обстоятелство пред доставчика на куриерската услуга.

Ако имате въпроси относно начините на плащане и доставка, може да се свържете с нас на 0889 683 409.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти