Кошница 0

Услуги

Дейност

Затвореният цикъл на производство на монети - отличителната характеристика в бизнес-профила на Булминт Холдинг, е особеност, постигната от едва 10% от световните компании в бранша. Булминт Холдинг надгражда като дейност рафинирането на злато, сребро и платина с банкова чистота 99,99% до високотехнологичните процеси на монетосечене. Комбинира в цялостен производствен цикъл леенето на метала, валцоването, отсичането, производството на заготовката и повърхностната и обработка, изготвянето на художествения проект за изделието, изработката на конкретния за поръчката инструмент и обработването му за гравиране на крайния продукт.

Булминт Холдинг е основен доставчик на заготовки за монети и медали на монетни дворове и търговски дружества от цяла Европа. В сферата на производство на благородни метали и на монетосечене доверието е първостепенен фактор. То се изгражда с перфекционизъм на всеки етап:

1. Идеен проект
2. Разработване на дизайн
3. Планиране
4. Изработка
5. Резултат

Булминт Холдинг създава проекти по поръчка за изработване на медални емисии за корпоративни събития и лични поводи - фирмени тържества, юбилеи, семейни годишнини, сватби, рождени дни, кръщенета и други празници.

Художественият ни екип откроява най-характерното в индивидуалността на всяка идея, достигайки до най-естетичното й изображение в крайния продукт.

Булминт Холдинг изработва и инвестиционни продукти, от злато и сребро на безпрецедентни цени, отговарящи на най - високите критерии за качество, сигурност и автентичност.