Кошница 0

Услуги

Дейност

Затвореният цикъл на производство на монети - отличителната характеристика в бизнес-профила на Булминт Холдинг, е особеност, постигната от едва 10% от световните компании в бранша. Булминт Холдинг надгражда като дейност рафинирането на злато, сребро и платина с банкова чистота 99,99% до високотехнологичните процеси на монетосечене. Комбинира в цялостен производствен цикъл леенето на метала, валцоването, отсичането, производството на заготовката и повърхностната и обработка, изготвянето на художествения проект за изделието, изработката на конкретния за поръчката инструмент и обработването му за гравиране на крайния продукт.

Булминт Холдинг е основен доставчик на заготовки за монети и медали на монетни дворове и търговски дружества от цяла Европа. В сферата на производство на благородни метали и на монетосечене доверието е първостепенен фактор. То се изгражда с перфекционизъм на всеки етап:

1. Идеен проект
2. Разработване на дизайн
3. Планиране
4. Изработка
5. Резултат

революционен режим на работа
Една Седмица
1. Планиране
2. Идея
3. Дизайн
4. Изработка
5. Резултат
Получавате готов продукт 7 дни след предоставяне на идейния си проект!

Бързината за реализиране на поръчките е запазена марка на Булминт Холдинг. Въведохме революционния режим на работа - "Една Седмица", което означава, че нашите клиенти получват готов продукт седмица след предоставяне на идейния си проект. Тази непостигната до момента в сектора производствена скорост е възможна благодарение на ключовите фактори - затворен цикъл, корпоративна гъвкавост, високотехнологично оборудване, експертен екип, конкурентни цени.

Стриктният контрол на качество осигурява спазване на твърдо установени критерии при всеки един от производствените процеси и при окачествяване на готовата продукция. Еднаквото отношение на прецизност към обикновената манипулация и към ювелирните операции е кредо за персонала на Булминт Холдинг. Креативността е неизменно състояние за авторите на идейните ни проекти, творческата атмосфера мотивира и останалите звена на компанията.

Направете своите събития незабравими със специални емисии по поръчка!
Поръчайте специална емисия
Фирмени партита, годишнини, юбилеи, випуски, рождени дни, сватби, кръщенета и много други.

Булминт Холдинг създава проекти по поръчка за изработване на медални емисии за корпоративни събития и лични поводи - фирмени тържества, юбилеи, семейни годишнини, сватби, рождени дни, кръщенета и други празници.

Художественият ни екип откроява най-характерното в индивидуалността на всяка идея, достигайки до най-естетичното й изображение в крайния продукт.

Булминт Холдинг изработва и инвестиционни продукти, от злато и сребро на безпрецедентни цени, отговарящи на най - високите критерии за качество, сигурност и автентичност.