Булминт с първи търговски обект и шоурум за изделия от благородни метали в сърцето на Пловдив

Публикувана на 2 Септември 2021

Над 50 продукта от злато и сребро ще бъдат изложени новооткрития ни представителен магазин и шоурум в сърцето на Пловдив - на ул. Отец Паисий 24. В обекта представяме пълната гама инвестиционни продукти от злато и сребро и колекционерски медали с бранд Булминт. С откриването му стартираме и предлагането на 11 от най-популярните сред инвеститори и колекционери златни и сребърни монети като Виенска филхармония, Канадски кленов лист, Кругерранд, Австралийско кенгуру.

Златната лента бе тържествено прерязана от собствениците на Булминт - Пламен Запрянов и Владимир Спасов. А на коктейла по случай официалното откриване присъстваха настоящият и бившият изпълнителен директор на Монетен двор ЕАД и стратегически партньори на дружеството.

„През последните няколко години Булминт се наложи като регионален и международен лидер в производството на инвестиционни продукти и колекционни медални серии. Чрез откриването на новия търговски обект ще работим за обогатяване на знанията и културата у нас за истинската стойност на това да притежаваш инвестиционен или колекционерски продукт от благороден метал“, сподели по време на откриването Владимир Спасов.

Новият търговски обект ще работи за клиенти от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа. Осигурено паркомясто в непосредствена близост е на разположение на клиентите.

Вижте локацията на картата >>

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти