Булминт вече е член на Германо-Българската индустриално-търговска камара

Публикувана на 24 Март 2023

През януари 2023 г. ни беше оказана честта да станем официален член на Германо-Българската индустриално-търговска камара. Това е поредната крачка в развитието ни като производител и частен монетен двор от световна класа – и врата към нови хоризонти.

ГБИТК е главен партньор на представителите на германската икономика в България. Индустриално-търговските камари са нестопански организации, представители на бизнеса на съответната държава и работят в тясно сътрудничество с посолствата. В ГБИТК членуват над 600 български и немски фирми и институции. Основните дейности се изразяват в установяването на двустранна бизнес комуникация между компаниите и обществеността от двете държави.

Като една от най-динамично развиващите се компании в България, ние можем да свидетелстваме за технологичния потенциал на страната и уменията на нейните експерти. Вярваме, че създаването на нови партньорства между държавите ни ще допринесе както за индустриалното, така и за икономическото развитие на България. Присъединяването ни към ГБИТК отваря вратите за нови и затвърждава сегашните ни позиции на международния пазар. Също така ни предоставя допълнителни възможности за участие в престижни събития, на които ще можем да покажем технологичните и качествените способности на българските производители и професионализма на техните експерти.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти