Булминт превърна тазгодишния си тиймбилдинг в забавление за малки и големи - със зелено послание

Публикувана на 20 Юни 2023

Булминт посрещна лятото с тиймбилдинг събитие с образователна цел - и зелено послание.

Сплотени под надслова “Заедно създаваме своето бъдеще”, членовете на екипа и семействата им се събрахме в Hills Brewery Park в Перущица, за да научим най-добрите начини да живеем в хармония с природата. Целта бе да промотираме природосъобразен начин на живот както на работното място, така и у дома - за да остане България чиста и красива за новите поколения.

Събитието се осъществи благодарение на EnterEvent, чиято увлекателна програма от игри с екологична насоченост и екипни забавления идеално съчета полезното с приятното.

Екипът на Булминт и техните семейства учат как да живеят в хармония с природата с образователни игри

Приключения зелени за малки и големи

Игрите изпитаха уменията и знанията на състезателите в областта на екологията, като на фокус бе екипната работа.

Участниците, разпределени в 15 отбора, запретнаха ръкави и премериха сили в редица “зелени” дисциплини. Щафетата със състезателно разпределяне на отпадъци бе изпитание за ловкост и бързина, но истинският тест за зелено мислене дойде под формата на “еко куиз” - тук отборите се съревноваваха не по пъргавина, координация и физически умения, а по знания в сферата на екологията и рециклирането. Най-мащабната игра за деня бе серията от 60 еко-предизвикателства - трескава надпревара, в която основните оръжия на всеки отбор бяха креативността и сръчността.

По време на състезанието, децата получиха възможност да се впуснат във собствено приключение на въжения парк на Hills и пясъчната площадка. За най-малките бе обособен детски кът с аниматори.

В основата на зеленото мислене стои грижата за заобикалящия ни свят и хората, с които го споделяме. В духа на тази философия ще дарим всички пластмасови капачки, които бяха част от образователните игри, на инициативата “Капачки за бъдеще”.

Булминт сплотява екипа си с тиймбилдинг игри със зелено послание

Спорт и забавления за изграждане на умения

Състезателната част от деня приключи, но веселието продължи с редица вълнуващи спортни занимания по избор.

За любителите на най-страстния вид изкуство имаше урок по латино танци - идеална подготовка за горещите летни дни. Лицата над 16-годишна възраст можеха да се възползват от обучение по стрелба с лък, като някои членове на екипа впечатлиха удивените си колеги с неподозиран талант в този рядко практикуван спорт. Тези, чийто състезателен дух никога не стихва, можеха да избират между футбол, бокс и дърпане на въже.

Събитието пожъна огромен успех. Промяната започва на личностно ниво, а посланието за това колко е важен устойчивият начин на живот ще остане с нас още дълго време. Възнамеряваме от уроците, които научихме за това как можем да намалим отрицателното влияние върху околната среда, да създадем навици, а навиците да прераснат в пример, който да предадем на околните - за да можем заедно да направим света по-чист и здравословен за себе си и за бъдещите поколения.

Тазгодишният тиймбилдинг на Булминт сплотява екипа със забавления със зелено послание

Възможността да се учим и да надграждаме себе си в тандем ни сплоти повече от кое да е забавление. Тръгнахме си от това тиймбилдинг събитие по-близки, по-отговорни към заобикалящия ни свят и готови да приложим придобитите знания и да ги споделим с околните - защото бъдещето е нещо, което създаваме заедно.

 

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти