Булминт с първо отличие на годишните награди на Българската търговско-промишлена палата

Публикувана на 23 Декември 2021

Тази година Българската търговско-промишлена палата (БТПП) връчи за 28-ми път своите годишни награди за постижения в българската икономика на официална церемония в началото на декември.

Булминт Продъкшън, част от групата на Булминт, имаше честта да заеме първото място в категория „Топ 100 фирми, класирани по изменението на приходите, максимална печалба и максимална рентабилност на активите, собствения капитал и приходите от продажби през 2020 г. (комплексен показател).“ Това стана възможно благодарение на бързото и динамично развитие на компанията и позиционирането на нови пазари на заготовки за медално и монетно производство от злато и сребро в Европа и Азия.

Престижната награда – специална грамота и бронзова статуетка „Хермес“, изработена от скулптора Ставри Калинов по находка на антична статуетка на бог Хермес, беше връчена лично на управителите на дружеството - Пламен Запрянов и Владимир Спасов. Награждаването бе присъствено само за връчващия и получаващия наградата, поради противоепидемичните мерки.

Представители на държавни институции, дипломатически мисии, членовете на БТПП, браншови организации, регионални ТПП и партньори от страната и чужбина имаха възможност да се включат на живо през онлайн платформа.

Посоката, в която продължаваме, е разрастване на производствените капацитети, стъпване на нови пазари и развитие на експертизата в сферата на разменните монети.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти