Булминт стана първият български афилииран член на LBMA

Публикувана на 2 Август 2024

Броени месеци след своята 20-а годишнина, Булминт посрещна едно от най-значимите си постижения до момента - вече сме официален афилииран член на LBMA (Лондонската асоциация на пазара на благородни метали). Ние сме първият български производител, на който се оказва тази чест.

Този статут е признание за качество и интегритет, което се ползва с всестранно уважение на пазара на инвестиционните продукти и свидетелство за спазването на най-високите стандарти на бизнес практики и етично поведение в индустрията.

Какво е LBMA?

Лондонската асоциация на пазара на благородни метали универсално се счита за главния авторитет в областта на тези ценни суровини и продуктите, изработени от тях. Тя е представител на глобалния извънборсов пазар за благородни метали, гарант за качество и етика за всеки свой член и организатор на редица международни събития, чиято основна цел е да способстват развитието на индустрията.

Какво означава афилиираното членство в LBMA за Булминт?

Афилиираното членство е чест, запазена за компаниите, които демонстрират най-високи стандарти, прозрачност и етични бизнес практики.

Това постижение е резултат от комбинираните усилия на всички звена на организацията ни - поредното свидетелство за непреклонната отдаденост на Булминт към предоставянето на висококачествени продукти и услуги в сферата на благородните метали на глобално ниво.

Пред нови за Булминт аудитории това членство е и доказателство за почтеността, с която дългогодишните ни клиенти и партньори ни свързват, гарантирана от най-престижната асоциация в сектора.

Следващи стъпки

Като афилииран член на LBMA пред Булминт се откриват нови възможности да разшири обхвата си на световния пазар - както и нови пътища за сътрудничество и растеж в монетната индустрия. Успехите, които отбелязахме през последните няколко години - и които продължаваме да надграждаме - са основата на мащабна стратегия за развитие в глобален мащаб.

Още ъпдейти от света на благородните метали - и от най-динамично развиващия се български частен монетен двор - очаквайте скоро.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти