Булминт вече и в София, с новооткрит шоурум за изделия от благородни метали и изненада за колекционерите

Публикувана на 8 Декември 2022

На 6 декември официално отвори врати дългоочакваният шоурум на Булминт в София. В него за клиентите си предлагаме пълния набор от изделия в портфолиото на Булминт - инвестиционни кюлчета и колекционерски и тематични медали от злато и сребро, както и селекция инвестиционни монети.

Откриването отбелязахме с официален коктейл, по време на който беше представен първият медал от новата колекция #София, изобразяващ перлата в короната на българската столица - Храм-паметник “Св. Александър Невски”. Величествената постройка в умален мащаб е отсечена от сребро с чистота 999.9, тегло 31.1 г и диаметър 38.6 мм във висше качество мат-гланц. Тиражът е от 3000 медала, но това е само началото - през предстоящата 2023 г. ценителите на изделия от благородни метали ще могат да допълнят колекциите си с още четири емблематични за столицата архитектурни обекта. На реверса на всеки от медалите ще са изобразени още четири от символите на столицата - църквата "Света София", Национална библиотека “Св. Св. Кирил и Методий”, паметник на Царя Освободител и Витоша.

За улеснение на клиентите, новата физическа локация предлага възможността за получаване на онлайн поръчки, включително за медали с персонализиране, дикректно в шоурума, без ограничение в начините на плащане.

Работното време на новооткрития шоурум на улица „Оборище“ 1 е от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. За удобство на посетителите е осигурено паркомясто в непосредствена близост.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за новите ни продукти, актуални новини и ексклузивни оферти